18:56, nedělní deprese, černá mana a neprodyšné plasty

mary260611

18:56, nedělní deprese, černá mana a neprodyšné plasty

Příspěvek od mary260611 »

je neděle, 18:56. slunce v LA pořád praží přes žaluzie a já sedím na tomhle fóru o volném čase dospělých a dětí. lidi se tu baví o tom, jak trávit víkend s rodinou, a já... já tu jen Potím krev u notebooku a chytám šílenou nedělní depresi z toho, že zítra je zase pondělí.

koukám na svou vlastní biografii tady na profilu. "milovník sportu, který miluje život". to je taková blbost. hodiny optimalizací pinterest nástěnek pro montreal canadiens a boston celtics.

místo toho jsem skončil jako otrok algoritmů.

dneska po mně tabulka chce dres jakea andrewse. hraje za patriots. ale ta šílená doména je cowboysplayershop. proč by na doméně cowboys prodávali dres patriots? skriptů a mrtvých dat.

jo a než mi zítra ráno zase přijde zpráva od šéfa, že "jsi mi zapomněl napsat název složky s obrázky" a udělá z toho obrovský problém, tak tady to je. rovnou to napíšu sem do kódu: images/nfl/patriots/jake_andrews_jersey/. cesta ke složce tam je. tak mě už prosím nechte na pokoji.

materiál těchhle dresů je stejně naprosto příšerný. tlustý, syntetický plast bez jakékoliv prodyšnosti. dětem na hraní, doslova se uvaříte ve vlastním potu. praní je navíc noční můra.

https://www.cowboysplayershop.us/Shop-Y ... ersey-1753

"Hint: s2". a ona s naprostým Sebevědomím vyhodila úplně špatnou odpověď. já doslova ručně opravuju a ladím umělou Inteligenci, o které mi všichni tvrdí, že mi brzy vezme práci.

chci jen tapnout základní zemi pro černou manu a seslat nějaké kouzlo, které nechá můj wifi router navždy zmizet ze světa.

jdu zírat do zdi, dokud nezapadne slunce.
FrankJScott

Useful Bogota Airport Transfer Tips

Příspěvek od FrankJScott »

For the guy inquiring about fixed taxi, airport transfers near me, book airport travel, meet and greet service at airport, car with driver service, executive private car service, private transfer, airport taxi nice, your chauffeur, airport transfer pick up, I highly recommend this more hints about bogota airport transfer advice or car transfer services, car service near me airport, private car chauffeur, reliable transportation service, transfer for airport, executive travel airport transfers, easy airport, big car service, day chauffeur hire, booking taxi service, not forgetting sites such as this new bogota airport transfer info as well as airport transportation business, professional chauffeur service, bogota car service, long car service, booking taxi, airport transfer business, airport taxi driver, group transfers, airport taxi 6 seater, ride car limousine, not forgetting sites such as this best bogota airport transfer details which is also great. Also, have a look at this click here on bogota airport transfer url not forgetting sites such as exec taxi, taxi for the airport, airport van pickup, book airport ride, phone number for airport taxi, tripadvisor transfers, airport ground transportation, airport pickup service near me, medellin taxi, 247 car service, as well as this top rated bogota airport transfer info alongside all car service to the airport near me, best car for airport transfers, executive transportation dc, private hotel transfers, airport van pickup, and web site on for good measure. Check more @ [url=https://voshenterprises.com/fmyforum/sh ... 27#pid7427]Top Rated Bogota Airport Transfer 843bca6

Naposledy oživil Anonymous v 27 srp 2026 18:21
Odpovědět